Wat is Dhana Chocolade

Gezonde Chocolade? Rauwe Chocolade? Wat en wie is Dhana Chocolade nu eigenlijk?

CHOCOLADE ZONDER...

Dhana Chocolade is chocolade vrij van geraffineerde suikers, zuivel en gluten! Om de bonbons te maken gebruik ik ongebrande cacaobonen en maak hier smaakvolle bonbons en chocolade van!

Alle bonbons zijn altijd vers en handgemaakt!

WAT GEBRUIK IK DAN WEL?

Ik gebruik ongebrande cacaobonen zodat al het goede in de cacao niet verloren gaat en de boon zijn unieke smaak behoudt. Als zoetstof gebruik ik kokosbloesemsuiker, agave en ahornsiroop.

Als kleurstof gebruik ik rode biet, kurkuma, tarwegras en matcha poeder.

Voor de smeuigheid wordt geen zuivel gebruikt maar juist noten en kokosolie! Het is voor mij een uitdaging om de juiste ingredienten te vinden voor de juiste substantie en smaak!

Nature it is!

OVER DHANA CHOCOLADE

Al lange tijd houd ik mij bezig met gezondheid, waar ik vooral zoek naar voedsel die veel energie op lichamelijk en geestelijk gebied geeft en die ook nog eens heel lekker is.

Zo maak ik gebruik van onbewerkte ingrediënten die ik omtover tot de meest heerlijke gerechten. Ieder gerecht zou moeten proeven alsof het, het beste is wat je ooit gehad hebt.

Ik zoek naar gerechten die mijzelf ook een helderheid van geest brengen en die een tinteling van genot in mijn buik bezorgen.

Ik zoek naar de levenskracht in voedsel. Wij zijn levende wezens waar de levenskracht doorheen vloeit, doordat wij ademen en bestaan uit vloeibaar water.

Zo zoek ik voedingsmiddelen die dicht bij ons staan in het gebied waarin wij leven. Ook verhit ik de producten zo min mogelijk (tot 48 graden). Hierdoor blijven alle voedingstoffen behouden en geeft het gerecht ons veel energie.

BEGIN VAN IETS NIEUWS

Zes jaar jaar geleden kwam ik in aanraking met rauwe chocolade in het dorpje Glastonbury in Engeland. Het was een prachtige ontdekking. Chocolade die heel gezond voor je is, waar je blij van wordt en waar je zoveel kan van eten als je wilt.

 

Ik begon met het eten van de chocolade en het had zoveel positieve effecten op mij, ik werd vrolijker, geïnspireerd en energiek, het voelde gewoon heerlijk..

Alle chocolade wordt met aandacht en liefde bereid, die te proeven is.

UITDAGING

Qua chocolade sta ik open voor iedere uitdaging. Op het moment voelt het alsof alle positieve deuren wijd open staan en ik in een grote soep aan het roeren ben die steeds vreugdevoller en mooier wordt.

Iedere keer komen daar weer nieuwe ingrediënten bij en doe ik nieuwe ontdekkingen op rauwe chocoladegebied. Ik ben een perfectionist die de beste rauwe chocolade wil uitvinden. Daarom wordt alle chocolade met aandacht en liefde bereid die te proeven is.

Als ik chocolade maak voel ik zoveel inspiratie en vreugde door mij heen vloeien die ik graag over wil geven aan de eter.

DHANA DE GODIN VAN ZELFRESPECT

Dhana is de godin van zelfrespect. Zelfrespect is één van de belangrijkste dingen die er is. Het gaat erom dat wij onszelf kunnen zien als een prachtig kunstwerk dat gecreert, is waar alles volmaakt aan is.

Hoe dan ook, bij alle fouten die je maakt, de kern blijft altijd prachtig en volmaakt en daarbij: je staat altijd wel weer op.

Door dit in te zien en te voelen, respecteer je jezelf volledig voor wie je bent. Dan kun je niet anders dan goed voor jezelf zorgen en naar jezelf en intuitie te luisteren.

Vanuit hier, kun vanuit je eigen goddelijkheid en zelfrespect gaan geven. Zo kun je onuitputtelijk anderen helpen en geven.

Voor mij is dat een heel belangrijk punt in mijn leven en komt zo de godin Dhana en Dhana Chocolade als een spiraal bij elkaar. Met liefde maak ik de chocolade voor jou en mijzelf.

WAAR KOMEN DE INGREDIENTEN VANDAAN?

De cacao en kokosbloesemsuiker komt van Big Tree Farms uit Bali, Glowsuperfoods in Amsterdam en de noten, dadels, specerijen komen van de Nieuwe Band.

Ondanks dat Dhana Chocolade niet SKAL gecertificeerd is gebruiken ik enkel biologische ingredienten!

LOCATIE

 

BACKBONE 050

CONTACT

Info@dhanachocolade.com

06-33322638

FOLLOW US

© Copyright. All Rights Reserved. 2017